Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

Понеділок, 12 жовтня 2015, 13:29

На Львівщині 16 кандидатів у мери Дрогобича, двоє з них – від Свободи

вибори 2015

ЦВК оприлюднила перелік кандидатів на міських голів районних центрів та міст Львівщини.

Такі дані опублікувала на своєму сайті Центральна виборча комісія.

Відтак, на посаду мера Дрогобича претендують 16 кандидатів, 8 з них – самовисуванці, інші – представники політичних партій: Волі, Громадянської позиції, НРУ, Народного контролю, Батьківщини, Укропу, Радикальної партії Олега Ляшка, а також тут між собою змагаються два кандидата від Свободи.

14 кандидатів у мери у Сокалі: 7 самовисуванців та по одному кандидату від Укропу, Народного контролю, НРУ, Громадянської позиції, партії Нова держав, Конгресу Українських Націоналістів, Батьківщини.

На третьому місці за кількістю охочих стати міським головою на Львіващині є Винники. Тут виборчком зареєстрував 6 самовисуванців та кандидатів від Волі, Блоку Петра Порошенка, Самопомочі, Демократичного альянсу, Народного контролю, Свободи та Української республіканської партії.

У Львові, Червонограді та Новояворівську – по 11 кандидатів. Щодо Червонограду, то тут від політичних партій на вибори ідуться лише представники Сили людей та Свободи, а у Новояворівську – Громадянської позиції, Батьківщини та Української республіканської партії.

За Яворівську міську раду боротимуться 5 політичних партій: Самопоміч, Народний контроль, Радикальна партія Олега Ляшка, Батьківщина та Українська партія честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю.

9 кандидатів у мери – у Жовківську, Бориславську та Трускавецьку міські ради.

Міськвиборчкоми Самбірської, Миколаївської, Радехівської та Турківської міських рад зареєстрували по 8 кандидатів на посаду міського голови, а до Перемишлянської міськради – 7 претендентів .

Хирівська, Судововишнянська, Старосамбірська та Сколівська міська рада мають 6 кандидатів, а участь у виборах у Стебнику, Рудках, Рава-Руській, Городку, Стрию та Новому Роздолі візьмуть 5 кандидатів.

4 претенденти на мера зареєстровані у Моршині, Буську, Добромилі, Дублянах, Золочеві, Кам'янка-Бузьку та Соснівці. Глинянська, Комарнівська та Бібрська міські ради мають 3 кандидатів, а Ходорівська, Мостиська, Жидачівська та Великомостівська міськради – 2 претенденти. До Угнівської міської ради балотується лише один претендент – само висуванець.

Нагадаємо, Львівська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова, а участь у виборах до Львівської облради братимуть 16 політичних партій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.