Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Держгеокадастр

Вівторок, 13 жовтня 2015, 12:32

На Львівщині здали в оренду 71 земельну ділянку

Держгеокадастр

Завдяки земельним аукціонам, бюджети місцевих громад Львівщини отримали майже чотири мільйони гривень за оренду 71 земельної ділянки.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру у Львівській області.

Відтак, з початку року у Львівській області спеціалісти Держгеокадастру організували 10 земельних аукціонів з продажу права оренди на землю, а бюджети місцевих рад регіону отримали 3,9 млн грн. орендної плати.

Усього на земельних торгах упродовж року було орендовано на 71 земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 1,9 тис. гектарів.

Зазначимо, що 8 жовтня відбувся черговий земельний аукціон на Львівщині. На торгах інвестори придбали права оренди п`яти земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

Загальна площа наділів 59,4 гектара.

Наступний земельний аукціон з продажу прав на оренду земельних ділянок землевпорядники Львівщини планують провести 15 жовтня. Для продажу у Золочівському районі запропонують шість земельних ділянок площею 67,1 гектара.

Нагадаємо, у вересня львівські землевпорядники створили он-лайн атласи земель, зарезервованих для учасників АТО, а 30 червня Держгеокадастр запустив онлайн-послугу замовлення витягу про земельну ділянку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.