Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Народний Рух України

ФБ Народного Руху України

Вівторок, 20 жовтня 2015, 12:09

Корнат перетворив рухівку Короляк на рухівця Цапа

Народний Рух України

Замість одного кандидата до Львівської міськради, поданого у списках НРУ, ЦВК зареєструвала іншого.

Відтак, на сайті Народного руху України, згідно з рішенням зборів Львівської міської організації політичної партії Народний Рух України про висування кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради, зазначена Богдана Короляк, керівник приватного підприємства "Архітектура,тепло-техніка і сервіс".

Однак на сайті ЦВК замість неї зареєстрований Сергій Цап, член НРУ, та, як вказано на сайті, менеджер ТОВ СП "Юкойл".

Проте Сергій Цап також є засновником та керівником ТзОВ "Ойл-трейд компані", що займається оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами; металами та металевими рудами; деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням; хімічними продуктами; ремонтом і технічним обслуговуванням транспортних засобів; вантажним автомобільним транспортом; неспеціалізованою оптовою торгівлею та роздрібною торгівлею, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу.

Реєстраційна служба Львівського міського управління юстиції задокументувала створення цієї компанії 25 серпня 2015 року.

Як зазначив керівник фракції Народного Руху України у Львівській обласній раді та заступник голови Львівської ОДА Андрій Корнат, пояснити ці зміни у списку він не може.

"Ситуацію прокоментувати не можу, оскільки я особисто не знайомий з цими людьми та не формував списки кандидатів до Львівської міської ради, а також не приймав рішення про затвердження цих списків. Хочу сказати, що орієнтуються виключно по своєму округу та до Львівської обласної ради, куди іду", – наголосив Андрій Корнат.

Зазначимо, у списках кандидатів до Львівської облради від НРУ також є невідповідність. ЦВК зареєструвала лише 79 кандидатів у облраду від НРУ. Серед них немає Світлани Юськів, яка фігурує у документах, затверджених Львівською крайовою організацією політичної партії Народний Рух України та підписаних головою політичної партії Василем Куйбідою, коментар якого Варіантам отримати не вдалося.

Світлана Юськів, член політичної партії Народний Рух України, тимчасово не працює, проживає у смт. Красне Буського району Львівської області, має вищу освіту.

Нагадаємо, у червні Андрій Корнат був призначений заступником голови Львівської ОДА Олега Синютки, а під час виборів до Верховної Ради балотувався у 124 окрузі Львова від Радикальної Партія Олега Ляшка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.