Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Панькевич

Вівторок, 20 жовтня 2015, 12:18

Свободівець Панькевич вирощуватиме петрушку та кріп

Олег Панькевич

У 2014 році заступник голови ВО «Свобода», кандидат у депутати до Львівської облради Олег Панькевич задекларував Nissan Tiida та земельну ділянку.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

Відтак, Панькевич має земельну ділянку площею 1200 кв. м, а ось члени його сім’ї володіють двома земельними ділянками на 1200 та 600 кв. м., квартирою площею 37 кв. м, гаражем на 56 кв. м та іншою нерухомістю – 56 кв. м.

Щодо транспортних засобів, то Панькевич їздить на Nissan Tiida 2011 року випуску, його сім’я машини не має.

У минулому році Олег Панькевич задекларував 171 313 грн загального доходу. З них заробітна плата кандидата у депутати до облради склала 167 699 грн, допомога по безробіттю – 3 614 грн. Члени його сім’ї у 2014 році заробили 14 634 грн.

Вкладів у банках у Олега Панькевича та членів його сім’ї немає, натомість він винен 6000 грн за утримання майна, а інші витрати, не зазначені у декларації становлять 70 000 грн.

Фінансові зобов’язання членів сім’ї Панькевича – утримання майна на 6 000 грн.

Олег Панькевич працює заступником голови ВО «Свобода».

Нагадаємо, згідно з виборчим списком ВО «Свобода», Олег Панькевич є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Зазначимо, кандидатом на посаду міського голови Львова партія висунула Руслана Кошулинського, який також є першим номером до Львівської облради.

Кандидат у народні депутати, голова Львівської обласної Ради, Олег Панькевич у 2011 році отримав сукупний дохід 141 052 грн. А нещодавно Панькевичу вручили повістку на допит у ГПУ та провели обшук у його помешканні у Бродах у справі Небесної сотні.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.