Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт Львів

Вівторок, 20 жовтня 2015, 13:52

Стартував конкурс на керівника Львівського аеропорту

аеропорт Львів

Міністерство інфраструктури 19 жовтня оголосило конкурс на керівника Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

19 жовтня розпочинається прийом заяв для участі у конкурсному відборі для заміщення вакантної посади керівника Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Конкурс відбудеться у відповідності до порядку проведення відбору керівників особливо важливих для економіки підприємств. Розкриття документів та захист конкурсних пропозицій проводитиметься одразу, на одному засіданні комісії Міністерства інфраструктури.

Комісія після заслуховування конкурсних пропозицій відбирає від 2 до 5 фіналістів, кандидатури яких передає комітету з призначень Мінекономрозвитку, який після  розгляду на своєму засіданні обирає переможця.

Заяви для участі у конкурсі приймаються до 9 листопада включно.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський повідомив про оголошення конкурсного відбору для заміщення посади генерального директора "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького" ще у серпні, однак конкурс провалився.

Зазначимо, у квітні Мінінфраструктури призначило в.о. генерального директора Львівського аеропорту Дмитра Шинкарчука. Проте уже 3 липня комітет з питань транспорту ВРУ звернувся до міністерства щодо проведення службового розслідування діяльності Шинкарчука.

На конференції трудового колективу, що відбулась 12 серпня, трудовий колектив аеропорту висловив недовіру керівному складу підприємства з вимогою відсторонити їх з займаних посад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.