Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

vn.20minut.ua

Середа, 21 жовтня 2015, 10:56

Вибори громад Львівщини контролюватиме робоча група

вибори 2015

На Львівщині створили спеціальну робочу групу, яка слідкуватиме за проведенням виборів у новостворених територіальних громадах області.

Про це йдеться у розпорядженні заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського № 635/0/5-15 від 19 жовтня 2015 року.

«Створити робочу групу із сприяння проведенню виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року» – йдеться у розпорядженні.

Відтак, робоча група забезпечуватиме підготовку та проведення виборів депутатів місцевих та сільських рад, а також міських голів, відповідно до вимог законодавства.

Нагадаємо, у 15 територіальних громадах Львівщини 25 вересня відбудуться перші вибори, а загалом ЦВК оголосила з 8 вересня 2015 року початок виборчого процесу у 85 об’єднаних територіальних громадах.

Ще у вересні директор Офісу реформ на Львівщині Орест Матвіїшин повідомив, що в області сформовано 160 об'єднаних територіальних громад. За його словами, ці громади отримають близько 3,8 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.