Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Телішевський

Четвер, 22 жовтня 2015, 12:50

Керівник Львівського Укропу Телішевський не має власного житла

Ігор Телішевський

У 2014 році перший номер у списку партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп» до Львівської міськради Ігор Телішевський обходиться без машини та квартири, натомість його сім'я має дві квартири.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

Відтак, сім’я Телішевського володіє двома квартирами площею 81,2 та 90,4 кв. м та іншою нерухомістю – 16,2 кв. м.

Також Телішевський обходиться без авто, натомість його сім’я задекларувала Toyota Corolla 2010 року випуску.

У минулому році Ігор Телішевський задекларував 58 600 грн загального доходу, який склала заробітна плата. Члени його сім’ї у 2014 році заробили 21 220 грн.

Рахунків у банку у Телішевського та членів його сім’ї, як і фінансових зобов’язань, немає.

Варто додати, що Ігор Телішевський є помічником-консультантом народного депутата України Тараса Батенка, який у 2014 році задекларував дві квартири та авто.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп», Ігор Телішевський є першим номером до Львівської міської ради.

Нагадаємо, на посаду міського голови Львова Укроп висунув громадського активіста, голову виконкому громадського формування Варта-1, Ігоря Зінкевича.

У 2014 році перший номер у списку партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп» до Львівської облради Ігор Ільків задекларував квартиру, проте обходиться без авто та рахунків у банках.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.