Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

роздрібна торгівля

asnova.com

Четвер, 22 жовтня 2015, 17:55

На Львівщині на 13,2% зменшилася роздрібна торгівля

роздрібна торгівля

Оборот роздрібної торгівлі на Львівщині у січні-вересні цього року становив 40,9 млрд грн, що на 13,2% менше, ніж у минулому році. 

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

У структурі роздрібної торгівлі 49,5% обсягів становив оборот торгової мережі підприємств, 22,3% – оборот фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками та 28,2% – оборот від продажу товарів на ринках.

Обсяг роздрібного товарообороту підприємств, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі, був меншим, ніж у січні-вересні минулого року на 12,4% і становив 20,3 млрд.грн.

У вересні обсяг роздрібного товарообороту підприємств, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі, зменшився порівняно з відповідним періодом 2014 року на 15,6%, а порівняно з серпнем 2015 року – на 3,5%.

Упродовж січня-вересня середньомісячний обсяг продажу споживчих товарів у роздрібній торгівлі області з розрахунку на одну особу становив 1791 грн., а у січні-вересні минулого року – 1385 грн.

Нагадаємо, у січні-липні 2015 року оборот роздрібної торгівлі у Львівській області зменшився на 11,7%.

Станом на 9 жовтня на Львівщині найнижчі ціни в країні на сметану та моркву, а найвищі – на рис.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.