Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продукти харчування

politeka.net

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 17:45

На Львівщині найнижчі ціни на сметану

продукти харчування

На Львівщині найнижчі ціни в країні на сметану та моркву, а найвищі – на рис.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За даними моніторингу цін, на споживчому ринку Львівської області станом на 30 вересня, порівняно з іншими регіонами України, вищими за середні по Україні були ціни на 7 із 25 товарів.

Серед них: борошно пшеничне вищого гатунку, молоко, жирністю 2,5% (25 місце), ковбаса варена І гатунку (24 місце), олія соняшникова (21 місце), рис (17 місце), бензин марки А-95 (23 місце), дизпальне (24 місце).

Нижчими за середні по Україні були ціни на 18 товарів, а саме: макаронні вироби (14 місце), крупу гречану, цукор, сир м’який жирністю 9% (4 місце), сметану (1 місце), масло вершкове жирністю 72-73%, птицю (3 місце), яловичину (16 місце), свинину (7 місце), сало, яйце куряче (6 місце), картоплю (5 місце), капусту (10 місце), моркву (2 місце), буряк (10-11 місце), цибулю (11-12 місце), хліб з борошна 1 гатунку та хліб житній, житньо-пшеничний (10 місце).

Нагадаємо, на початку липня Львівщина лідирувала серед областей України за найнижчими цінами лише на крупу гречану та масло вершкове, а у серпні до списку найдешевших продуктів увійшли картопля та буряк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.