Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

highways.lviv.ua

Понеділок, 26 жовтня 2015, 14:45

Дороги Львівщини ремонтуватимуть за 75 млн грн

ремонт доріг

У жовтні на ремонт доріг Львівщина додатково отримає близько 75 млн грн від перевиконання митних платежів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, Львівська митниця очікує до кінця жовтня отримати 150 млн грн, а 50% цих коштів надійде на ремонт доріг в області.

"За ці кошти вже цьогоріч ми зможемо повністю завершити ремонт двох автомобільних доріг. Зокрема, це Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське", – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зазначимо, що Львівщина вже отримала майже 60 млн грн від перевиконання загального обсягу митних платежів за вересень. Гроші скеровані на ремонт трас Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське.

Hагадаємо, траса Львів – Радехів – Луцьк – у трійці найгірших доріг країни.

Зазначимо, 3 вересня Верховна Рада підтримала законопроект щодо фінансування доріг державного значення за кошти митниці, у який у липні Петро Порошенко доручив включити пункт про додаткові кошти на дороги Львівщину. Згідно з законом, ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватиметься за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.