Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори у Трускавці

Понеділок, 26 жовтня 2015, 16:30

У Трускавці мером стане головний лікар міської лікарні

вибори у Трускавці

За попередніми підрахунками, у Трускавці у виборах на посаду міського голови переміг висуванець від "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Кульчинський.

Про це повідомляє Трускавецький вісник.

За головного лікаря Трускавецької міської лікарні Кульчинського проголосувало 39,78% або 3 тисячі 574 виборців, а на другому місці – самовисуванець Ігор Кісак (2 тисячі 511 голосів або 27,57%). Трійку лідерів замикає діючий мер Руслан Козир (2 тисячі 075 голосів або 22,99%).

Зазначимо, у 2010 році Козир здобув перемогу на виборах мера Трускавця, отримавши 2 372 голоси (23,37%).

За попередніми даними, до Трускавецької міської ради проходить вісім партій. Щодо кандидатів у Львівську обласну раду, то тут першість тримає Олександр Чебаненко (ВО "Батьківщина"), другим іде Олексій Балицький (ВО "Свобода"), третім – Тарас Матолич ("Громадянська позиція").

Нагадаємо, у Львівській області проголосувало близько 56% виборців, найбільше у Стрийському районі – 70%. У Львові явка виборців у Львові склала 48,37%.

Також за попередніми підрахунками, у Дублянах переміг Василь Попович, у Жовкві – Петро Вихопень, а у Рава-Руській – Микола Зінько.

На виборах у Золочеві перемогу здобув чинний мер міста Ігор Гриньків, мером Винник стане Володимир Квурт, у Кам'янка-Бузьку лідирує чинний мер Олег Омелян, а мером Дрогобича став Тарас Кучма з "Народного контролю".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.