Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

ДК-Червоноград

Середа, 28 жовтня 2015, 12:25

Начальника ДАІ Червонограда звільнили за водіння у нетверезому стані

ДТП

Начальника червогоградського ДАІ, який у п'яному стані потрощив два авто у селі Гірник, звільнили з роботи.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

27 жовтня начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія підписав наказ про звільнення з органів внутрішніх справ начальника ВДАІ з обслуговування міста Червонограда.

«За грубі порушення Закону України «Про міліцію», Дисциплінарного статуту ОВС України, відомчих наказів на начальника ВДАІ з обслуговування міста Червоноград ГУМВС України у Львівській області накласти дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ»,  йдеться в наказі.

Львівська міліція призначила службове розслідування, за результатами якого був виданий наказ про звільнення з органів внутрішніх справ начальника ВДАІ з обслуговування міста Червонограда.

Нагадаємо, 21 вересня у селищі Гірник Сокальського району, п'яний начальник Червоноградського ДАІ, який перебував у відпустці, скоїв ДТП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.