Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

дитячий садочок

Середа, 28 жовтня 2015, 15:53

Дитячий садочок на вул. Кульпарківській обійдеться Львову у мільйон гривень

дитячий садочок

На відновлення дитячого садочка №168 на вул. Кульпарківській, 182 передбачено 1 млн грн з міського бюджету.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, наразі тут проводяться роботи з капітального ремонту даху, заміна ливневої каналізаційної мережі та заміна вікон. Вже встановлено 243 кв.м. віконних заповнень, завезено матеріали для заміни покрівлі з утеплювачем, розчищено парапети від старого рубероїдного покриття, відновлено вентиляційні канали.

Місткість закладу після виконання проекту капітального ремонту буде становити 14 груп (загальна кількість дітей – 243). Постійний персонал буде становити 53 особи.

Зазначимо, до 2010 року в будівлі колишнього дошкільного навчального закладу №168 розміщувалась початкова школа №40. У зв’язку із збільшенням дітей дошкільного віку у 2009 році за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету виготовлено проектно-кошторисну документацію для відновлення ДНЗ №168 на вул. Кульпарківській, 182.

Також у проекті передбачено відновлення зон групових майданчиків, спортивно-ігрових зон, приміщень дитячих груп для музичних, фізкультурних, навчальних занять, медичних приміщень, службово-побутових приміщень, харчоблоку, пральні.

Ухвалою сесії Львівської міської ради на проведення капітального ремонту приміщень ДНЗ на вул. Кульпарківській,182 затверджено обсяг видатків в сумі 1 млн. грн. Крім цього, уряд виділив ще 1 млн. грн. субвенції на ремонт садочку.

Відновлення навчального закладу планується завершити в листопаді 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.