Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міліція

gromada.lviv.ua

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 15:47

У нічному клубі в Кам'янці-Бузькій загинув 23-річний хлопець: експерти мовчать

Львівська міліція

Львівські експерти шість днів поспіль встановлюють причину смерті хлопця, який загинув від удару на дискотеці у Кам'янка-Бузьку.

Про це повідомила у коментарі Варіантам речник львівської міліції Світлана Добровольська.

"24 жовтня близько 4 години ранку до правоохоронців Кам’янко-Бузького райвідділу надійшло повідомлення від фельдшера медичної допомоги про смерть 23-річного місцевого мешканця. За інформацією лікарів, хлопець помер в одному із нічних кафе-барів міста ще до приїзду лікарів", – розповіла Світлана Добровольська.

За її словами, лікарі наголосили, що на тілі загиблого не було видимих ознак насильницької смерті, а місцеві правоохоронці встановили особу загиблого та призначили експертизу, яка повинна визначити причину смерті.

Однак, як повідомляє ТСН, є відео із камер спостереження у клубі, на якому зафіксовано, що хлопець помер від удару іншого відвідувача закладу (сина правоохоронця), який потрапив у сонну артерію, а також є десяток очевидців, які бачили цей удар. Проте наразі судмедексперти ще не встановили причину смерті загиблого, відтак, міліція не може розпочати розслідування.

"Як тільки буде висновок експертів, лише тоді міліція зможе діяти відповідно до чинного законодавства", – наголосила Добровольська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.