Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 3 листопада 2015, 18:07

У Львові побили вболівальника Мальме

Вчора у центрі Львова невідомі побили шведського вболівальника ФК "Мальме".

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Відтак, 2 листопада близько 21.00 год до провоохоронців звернувся шведський уболівальник, який приїхав до Львова на матч між командами "Шахтар" – "Мальме". Вболівальник розповів, що під час прогулянки на площі Міцкевича його побили невідомі.

Експертиза виявила у шведа легкі тілесні ушкодження.

Наразі відкрито кримінальне провадження. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Зазначимо, сьогодні о  21.45 год на стадіоні "Арена Львів" відбудеться матч 4 туру групового турніру Ліги Чемпіонів УЄФА між командами ФК "Шахтар" (Донецьк, Україна) та ФК "Мальме" (Мальме, Швеція).

На матчі очікується близько 34 тисяч вболівальників, а, за підрахунками організаторів матчу, до Львова планують приїхати близько 700 іноземних фанатів.

Нагадаємо, наставник ФК "Шахтар" Мірча Луческу вважає львівських вболівальників не рідними та не очікує великої підтримки на "Арені Львів" у матчі Ліги чемпіонів проти "Мальме".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.