Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Центр зайнятості

Середа, 4 листопада 2015, 10:14

Центр зайнятості звільнить майже дві тисячі працівників

Центр зайнятості

У звязку з реконструкцією Державної служби зайнятості, скоротять 12% працівників центральної установи та регіональних відділень.

Про це повідомила прес-служба Державної служби зайнятості.

Як наголосив заступник голови Державної служби зайнятості Андрій Вишняк, до кінця 2015 року служба зайнятості проведе скорочення чисельності працівників на 1690 осіб.

"Вже незабаром розпочнеться реформа служби зайнятості та створення Національного агентства зайнятості. Для підвищення продуктивності діяльності і зменшення видатків було прийнято рішення про скорочення чисельності працівників. Це близько 12% від загальної кількості співробітників", – заявив Андрій Вишняк.

За його словами, апарат обласних центрів зайнятості буде скорочено на 12%, апарат базових центрів зайнятості – від 4% до 15%. Скорочення також торкнеться і Центрального апарату, де, враховуючи минулорічні скорочення, до кінця поточного буде вивільнено 16% працівників.

Нагадаємо, у липні прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про необхідність реформування ДСЗ у Національне агентство зайнятості.

Згідно із новим законопроектом про реформування Державної служби зайнятості, істотно зменшиться кількість безробітних, які будуть стояти на обліку в центрі зайнятості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.