Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Четвер, 5 листопада 2015, 11:44

У львівському аеропорту затримали росіянина, який летів до Єгипту

аеропорт Львів

У аеропорту "Львів" прикордонники затримали росіянина із фальшивим французьким паспортом, який чекав на рейс Львів-Хургада.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Вчора, 4 листопада, у аеропорті "Львів" прикордонники Львівського загону виявили росіянина, який мав підроблений закордонний паспорт громадянина Франції та планував полетіти рейсом Львів-Хургада.

Як повідомляють у прикордонній службі, під час перевірки документів у інспектора виникли підозри, що закордонний паспорт пасажирає  фальшивим, а під час детальної перевірки з’ясувалося, що росіянин хотів потрапити до Єгипту за підробкою, оскільки в документі було самовільно замінено інформаційну сторінку з установчими даними.

Наразі його притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення держаного кордону, а правоохоронці з`ясовують, за яких умов та хто підробляв документ.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.