Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Ярош

Середа, 11 листопада 2015, 15:31

Ярош лишає Правий сектор заради римської Роми

Дмитро Ярош

Дмитро Ярош вирішив скласти повноваження лідера Правого сектора.

Про це повідомив Дмитро Ярош та своїй сторінці у Фейсбуці.

8 листопада у Києві відбулась конференція керівного складу Правого сектору щодо підготовки до всеукраїнського з’їзду НВР ПС, яка, за словами Яроша, повинна була об'єднати українських патріотів.

"Натомість ініціатори та деякі учасники зібрання взяли на себе нелегітимні функції: визначення стратегічного напряму розвитку ПС та обрання ще одного проводу, де мені виділено посаду провідника", – зазначив Дмитро Ярош.

Він наголосив, що його основним завданням перед Правим сектором було виховання бійців бойових частин і підрозділів в національно-державницькому напрямку.

"Отримавши поранення і потребуючи тривалого часу на лікування, я довірив деякі напрямки управління Рухом своїм найближчим однодумцям, які мали і мають свій погляд на розгортання націоналістичного руху. Моя ж позиція далеко не у всьому збігається з устремліннями частини Проводу. Тому я змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією Провід та складаю з себе повноваження Провідника НВР ПС, залишаючись націоналістом, державником і революціонером", – наголосив Ярош.

Зазначимо, Дмитро Ярош є депутатом Верховної Ради, він переміг на виборах у 2014 році в одномандатному виборчому округу №39 (Дніпропетровська область) з 29,80% голосів від партії Правий сектор.

Нагадаємо, Правий сектор відмовився брати участь у місцевих виборах, а у вересні цього року Ярош повідомив, що бійці Правого сектора увійдуть у підрозділ Служби безпеки України – спецпідрозділ "Альфа".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.