Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

perec.in.ua

Вівторок, 10 липня 2012, 12:51

Львівська ОДА планує переглянути угоди з орендарями водойм Львівщини

Для підвищення рівня безпеки відпочинку біля води Львівська облдержадміністрація планує переглянути угоди з орендарями, які допускають порушення правил безпеки, та за потреби припинити їхню дію. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Окрім того, заплановано проведення різних роз’яснювальних робіт для відпочивальників, постійну перевірка місць відпочинку біля води та службові розслідування у випадку загибелі людей. Причиною для таких заходів стала перевірка дотримання правил використання водних водойм під час літнього відпочинку, під час якої представники Львівської облдержадміністрації виявили ряд правопорушень. Серед основних виявлених порушень: надання послуг орендарями і власниками водойм без обладнання пляжів, рятувальних постів, наявності рятувального спорядження, дозвільних документів, попереджувальних стендів про безпеку на воді. А також ігнорування заходів безпеки з боку самих відпочивальників, зокрема, попередження про заборону купання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.