Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

в'їзд в Україну

uk.wikipedia.org

Четвер, 12 листопада 2015, 10:53

З Львівщини депортують 78 нелегалів

в'їзд в Україну

Під час перевірки на Львівщині виявили 158 нелегальних мігрантів, з них 78 – примусово депортують з України.

Про це повідомила прес-служба Головного управління міграційної служби у Львівській області.

На Львівщині завершилась спільна операція із виявлення нелегальних мігрантів "Кордон-2015", під час якої з червня  2015 року було складено 158 адміністративних протоколів на іноземних громадян – порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Як повідомили у міграційній службі, у ході операції перевірялись ринки «Шувар», «Привокзальний», «Краківський», «Санта - Барбара», «Добробут», «Левандівський», «Винниківський», «Провесінь». Перевірки пройшли також на ринках, що працюють у районах Львівщини. 

Також перевіряли торгівельні та будівельні майданчики, вокзали і автостанції: головний та Приміський міста Львова, станції у Львівській області, автовокзали «Північний» та «Стрийський».

Не уникли перевірки навчальні заклади: гуртожитки ЛНМУ ім. Данила Галицького, Національного університету «Львівська Політехніка», Львівського національного університету ім. Івана Франка, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.Ж.Гжицького, Львівської національної академії мистецтв, Української академії друкарств, Львівської національної музичної академії ім. Миколи Лисенка тощо.

Відтак, було прийнято рішення про примусову депортацію 78 іноземців, 10 з них – із забороною в’їзду на територію України терміном на три роки, а одне рішення – про скорочення строку перебування іноземця на території України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.