Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 16 листопада 2015, 11:57

Львівські волейболісти перемогли у Полтаві

ВК «Барком-Кажани»

Волейболісти львівських «Кажанів» перемогли лубенський «Фаворит» у другому матчі четвертого туру чемпіонату Суперліги.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, після перемоги у Полтаві з рахунком 3:1 у першому матчі, «Кажани» спокійно справилися з суперником і у другому поєдинку. Команда Яна Суха та Миколи Бориса святкувала перемогу з рахунком 3:0.

Зазначимо, як наголошують у прес-службі клубу, повторний матч у Полтаві, як і перший, запам’ятався лише боротьбою у першому сеті. Гравці «Фаворита» намагалися ні в чому не поступатися супернику і були близькими до того, аби повести у рахунку. Після перемоги у першій партії з рахунком 27:25 «Кажани» дотиснули суперника у двох наступних – 25:15 та 25:15.

Після чотирьох турів чемпіонату «Кажани» впевнено закріпилися на другому місці в турнірній таблиці. В активі львів’ян 21 очко. На три пункти більше набрав харківський «Локомотив». В активі «залізничників» максимальні 24 очки. На третьому місці в турнірній таблиці – «Юракадемія». В активі команди з Харкова 16 очок.

Нагадаємо, 13 та 14 листопада волейболісти ВК «Барком-Кажани» зіграли матчі четвертого туру чемпіонату Суперліги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.