Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Грабінський

vk.com

Понеділок, 16 листопада 2015, 13:05

Радикал Грабінський їздить на двох авто

Ігор Грабінський

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Радикальної партії Ляшка Ігор Грабінський задекларував вантажівку та легковик.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, Ігор Грабінський має Mitsubishi Pajero 2007 року випуску та вантажне авто Volkswagen LT 2004 року випуску. Члени його сім’ї обходяться без власного авто.

У минулому році Ігор Грабінський, приватний підприємець, задекларував 97 600 грн загального доходу, який становив лише дохід від підприємницької діяльності.

Члени його сім’ї у 2014 році отримали страхові та пенсійні виплати на 12 588 грн.

Із нерухомості у Грабінського – три земельні ділянки площею 0,929 га, 0,3300 га та 0,1700 га, житловий будинок на 98 кв. м. Його сім’я нерухомості не задекларувала.Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у Грабінського та його сім’ї немає.

Зазначимо, Ігор Грабінський на цьогорічних місцевих виборах переміг у Червонограді (15,40% голосів, 29 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком Радикальної партії Олега Ляшка, був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради, а першим номером у списку партії став завідувач кафедри Львівського університету «Бізнесу та Права» та заступник керівника Львівської організації Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Візняк, а до міськради – Володимир Марусяк.

А ось кандидатом на мери Львова радикали висували нардепа Віктора Галасюка.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбудеться 19 листопада: обиратимуть голову облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.