Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

lviv-udar.com

Вівторок, 10 липня 2012, 14:53

УДАР не буде брати приклад з Каськіва – Адамик

Новопризначений керівник передвиборчого штабу «УДАРу» на Львівщині, колишній член партії «Пора» Петро Адамик вважає, що «УДАР» не зрадить опозиції з владою за прикладом Каськіва. Про це він заявив сьогодні, 10 липня, на прес-конференції «Львівський «УДАР» презентує свою команду по округах»».

 

«Після того, як Каськів нас зрадив – це був дуже сильний удар. «Пора», коли вона ще була такою громадською організацією, як зараз є, до прикладу – «Чесно», - це був найкращий період в моєму житті. Якщо ми хочемо, щоб наші діти не соромилися своїх дядьків-депутатів, не соромилися своєї країни, ми повинні йти у владу і змінювати правила гри. Завдання політичної партії – йти у владу, ми не переймаємося тим, що нас зрадять, адже ми знаємо, що зробимо свою роботу чесно і якісно. Звісно, ми не можемо відповідати за всіх, але повірте мені що я, абсолютно розчарувавшись в українській політиці, таки вірю в колектив, у якому знаходжуся зараз. Особисто в себе я досі відкриваю бажання щось тут робити», - сказав Адамик, відповідаючи на запитання «Варіантів» про те, чи не змінить «УДАР» свої політичні преференції після приходу до влади за прикладом колишнього «пориста» Владислава Каськіва.

Нагадаємо, Владислав Каськів – лідер громадянської партії «Пора», у 2004 році активно підтримував ідеї Помаранчевої революції, однак у 2010 році перейшов з опозиції до співпраці з владною партією, зайнявши державну посаду в уряді. Серед членів львівського УДАРУ є багато колишніх учасників «Пори», серед них – Ярослав Гінка та Петро Адамик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.