Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валентина Олексишин

Понеділок, 23 листопада 2015, 13:17

Депутатка Олексишин має будинок та квартиру

Валентина Олексишин

Новообраний депутат Львівської облради від ВО «Батьківщина» Валентина Олексишин задекларувала житловий будинок, квартиру та землю.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією у Фейсбуці.

Відтак, із нерухомості у Олексишин – земельна ділянка площею 2500 кв. м, житловий будинок на 120 кв. м та квартира – 32 кв. м, а їздить новообрана депутатка Львівської обласної ради на Honda CR-V 2013 року випуску.

У минулому році Валентина Олексишин, директор МПП «Валентина», задекларувала 77 205 грн загального доходу. З нього заробітна плата становила 22 200 грн, страхові виплати – 12 588 грн, дохід від підприємницької діяльності – 42 417 грн.

Вкладів у банках та фінансових зобов’язань у Валентини Олексишин немає.

Зазначимо, Валентина Олексишин на цьогорічних місцевих виборах перемогла у Стрийському районі (20,58% голосів, 76 округ).

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників. Вантух очолив комісію з питань освіти та науки.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від «Об'єднання «Самопоміч», а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.