Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість

grasso.ua

Понеділок, 23 листопада 2015, 13:57

Промисловість на Львівщині: лідирують Сколівський та Кам'янка-Бузький райони

промисловість

Найкращі показники із обсягу реалізованої продукції на Львівщині у Кам'янка-Бузькому району, а найгірші – у Турківському.

Згідно із даними департаменту економічного розвитку торгівлі та промисловості Львівської ОДА щодо оцінки рейтингових позицій районів та міст Львівської області, індекс цін виробників промислової продукції становив +38,4%.

Найбільші темпи реалізації промислової продукції були зафіксовані у Сколівському (206,3), Пустомитівському (208,9), Дрогобицькому (191,7), Сокальському (181,9) та Жовківському (179,7) районах.

Щодо обсягу реалізованої продукції, то тут на першому місці опинився Кам'янка-Бузький район із показником 45,251 грн на одну особу. Непогані показники у Пустомитівського (27 934 грн) та Радехівськеого (25 695 грн) районах, ось серед аутсайдерів області із реалізації промпродукції став Турківський район – 51 грн на одну особу.

Загалом, станом на 1 листопада 2015 року промисловість Львівщини скоротилася на 0,3%.

Нагадаємо, у січні-жовтні цього року випуск промислової продукції скоротився на 1,1%, а у переробній промисловості – на 5,1%, порівняно з минулим роком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.