Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

експорт

autocentre.ua

Вівторок, 24 листопада 2015, 10:27

33% всього експорту області припадає на Львів

експорт

Лідерами Львівщини із експорту є Стрийський район, Львів та Новий Розділ.

Згідно із даними департаменту економічного розвитку торгівлі та промисловості Львівської ОДА щодо оцінки рейтингових позицій районів та міст Львівської області, ключовими регіонами-експортерами Львівщини є Львів та Стрийський район.

Відтак, частка Львова у експорт області становила 33% від загального обсягу експортованої продукції, а Стрийського району – 14%. На третьому місці опинився кам'янка-Бузький район із 8%, далі йде Городоцький район – 6%, а Яворівський та Жидачівський райони займають 4% експорту області.

Щодо експорту товарів на одну особу, то тут серед лідерів опинилися Стрийський (2 959,9 дол на особу), Кам'янка-Бузький (1 848 дол) та Перемишлянський (1 163,4 дол) райони.

Серед міст Львівщини 1316,4 дол на особу становить експорт товарів Нового Роздолу, 676,4 дол – Стрий, 565,4 дол – Львів.

Зазначимо, найкращі показники із обсягу реалізованої продукції на Львівщині у Кам'янка-Бузькому району, а найгірші – у Турківському.

Нагадаємо, у січні-вересні експорт товарів з Львівщини, порівняно з січнем-вереснем минулого року, скоротився на 16,3%, а імпорт – на 36,9%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.