Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

Четвер, 26 листопада 2015, 10:46

США виділить 300 млн доларів на українську армію

АТО

Барак Обама підписав бюджет США, у якому передбачено 300 млн доларів військової допомоги для України.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відтак, Президент США Барак Обама підписав бюджет Сполучених Штатів Америки на потреби національної оборони на 2016 рік, який передбачає 300 млн доларів військової допомоги для України.

"Таким чином, санкціоноване виділення коштів для надання військової допомоги Україні в обсязі 300 млн. доларів протягом 2016 фінансового року. При цьому 50 млн. доларів з вказаної загальної суми може бути використане для надання нашій державі оборонного озброєння", – йдеться в повідомленні.

Як зазначив надзвичайний і повноважний посол України в США Валерій Чалий, надання фінансування з боку США свідчить про єдність адміністрації президента України та конгресу Сполучених Штатів у протистоянні російської військової агресії.

Нагадаємо, раніше Сенат США схвалив законопроект про військову допомогу Україні, згідно з яким українська армія отримає військову допомогу на суму 300 млн доларів: радари, протитанкова зброя тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.