Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Шурма

П'ятниця, 27 листопада 2015, 12:23

Шурма вимагає в Шокіна і Авакова чесного розслідування ДТП у селі Богородичне Донецької області

Ігор Шурма

Верховна Рада Україна сьогодні, 27 листопада, підтримала звернення народного депутата Ігоря Шурми до генерального прокурора і міністра внутрішніх справ щодо навмисного створення перешкод у розгляді справи за фактом скоєння ДТП в селищі Богородичне Слов’янського району Донецької області, в якій загинули три особи, зокрема, 10-річна дитина.

«За інформацією з неофіційних джерел, захист підозрюваного у скоєні ДТП П.Панасюка спробує подати прохання про призначення судової психіатричної експертизи з метою уникнення підсудним покарання. Адже за процедурою така експертиза буде проводитись психіатрами місцевої Слов’янської лікарні, з якими нібито вже є попередні домовленості про визнання П.П. Панасюка психічно хворим. Такі підозри базуються також на тому, що батько П.Панасюка до 2015 року займав посаду начальника міського відділення УМВСУ міста Горлівка. Є також документально засвідчені факти спроб фальсифікації показів свідків  в справі ДТП у   Богородичне, а також свідки стверджують про тиск на них» - роз’яснив Ігор Шурма  необхідність свого звернення до керівників правоохоронних органів держави у цій справі.

Нагадаємо,  1 серпня 2015 року в селищі Богородичне Слов’янського району Донецької області сталось ДТП: лобове зіткнення автомобіля Шкода-Октавія  та автомобіля Тойота Прадо. Відразу ж після ДТП водій автомобіля Тойота Прадо втік з місця ДТП.

Водій Шкода-Октавія помер на місці події, жінка і 10-річна дитина, які знаходились в цьому автомобілі, були доставлені до лікарні, де і померли від отриманих тілесних ушкоджень.

Імовірно, що в момент ДТП автомобілем Тойота Прадо керував дільничний інспектор СДІМ Слов’янського ГУ МВС України в Донецькій області П.Панасюк.

П. Панасюк, за офіційною інформацією, зараз утримується у СІЗО м. Артемівська. Йому висунуто обвинувачення за ч.3 ст. 286 і ч.1 ст.135.

За позовом прокуратури в Слов’янському міському суді відбувається розгляд справи за фактом скоєння ДТП, підозрюваним у якій проходить П.П. Панасюк. Станом на кінець листопада в суді завершено слухання світків обвинувачення.

Коли суд приступив до заслуховування свідчень підозрюваного, П. Панасюк заявив, що йому погано, була викликана швидка, яка засвідчила наявність температури 37,3 градуси, а отже Панасюк не може давати покази.  Судове засідання перенесено на 3 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.