Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівоблагропромбуд

Реклама,   Четвер, 3 грудня 2015, 15:36

Садовий отримав позов від забудовника

Львівоблагропромбуд

Львівське обласне кооперативне міжгосподарське об’єднання з агропромислового будівництва "Львівоблагропромбуд" зареєструвало позовну заяву на міського голову Львова Андрія Садового.

Вчора, 2 грудня, на прес-конференції юрист "Львівоблагропромбуд" Дмитро Стельмащук повідомив, що від імені організації зареєстровано позовну заяву в Шевченківському районному суді Львова на мера Львова Андрія Садового про захист ділової репутації та відшкодуванню моральної шкоди через неправомірні дії відносно будівництва на перехресті вулиць Варшавська-Соснова.

Сума позову становить 100 тисяч гривень. Ухвалу суду про відкриття відповідного процесу буде винесено протягом 20-30 календарних днів з моменту реєтрації позовнї заяви. 

Нагадаємо, що 27 листопада мер Львова Андрій Садовий у свому відеозверненні закликав не купувати нерухомість в ряді новобудов Львова.

Оскільки звернення оприлюднено на сайті Львівської міської ради, та на інтернет-виданні zaxid.net, то й вони виступатимуть відповідачами в позові.

На думку Дмитра Стельмащука, Андрій Садовий в свому відеозверненні звинувачує забудовників без доказів. Адже 19 березня міська рада надала право на оренду даної ділянки, на неї не накладено арешт чи інших обтяжливих умов, в 2002 році був узгоджений проект забудов, а усі дозвільні документи  "Львівоблагропромбуду" є в публічному доступі.

Тому є підстава для звернення з позовоною заявою. 

Як зауважив Дмитро Стельмащук, мотиви позиції мера Садового йому незрозумілі.

За словами директора департаменту зв'язків з громадськсітю міжнародної інвестиційно-девелоперської компанії Назара Равлінка, в багатоквартирному будинку буде зарезервовано п'ять квартир для сімей учасників АТО з вісімдесятої окремої аеромобільної бригади.

Рішення кому саме "Львівоблагропромбуд" віддасть квартири буде узгоджено з громадським активістом, бійцем вісімдесятої окремої аеромобільної бригади Миколою Кобільником.

Проектом передбачено трисекційний триповерховий будинок. Він примикатиме до вже збудованого житлового будинку, однак між ними буде арковий проїзд для автомобілів екстрених служб. У подвір'ї буде відведено місце для дитячого майданчику.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.