Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Гвоздович

Середа, 2 грудня 2015, 18:36

Гвоздович від УГП купила квартиру за 600 тисяч

Юлія Гвоздович

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від Української Галицької Партії Юлія Гвоздович задекларувала квартиру, придбану за майже 600 тис грн.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Юлія Гвоздович, менеджер проектів ГО «Українська Галицька Асамблея» та член Української Галицької Партії, задекларувала квартиру площею 75,5 кв. м, яку вона придбала за 588 900 грн, натомість члени її сім’ї нерухомості не мають.

Також новообрана депутатка отримала 15 240 грн заробітної плати, 3 000 грн – дохід від викладацької діяльності у ПВНЗ «Університет бізнесу і права», 12 240 грн становила матеріальна допомога.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 15 000 грн

Власного авто Гвоздович, як і члени її сім’ї, не має, а у банку тримає 2 500 грн. Її сім’я обходиться без рахунків у банках та фінансових зобов’язань.

Згідно з виборчим списком Української Галицької партії, була кандидатом у депутати до Львівської міської ради, який очолив директор Музею тоталітарних режимів «Територія терору» Тарас Чолій, а першим номером до Львівської обласної ради від УГА йшов Богдан Панкевич, який є головою Ради ГО «Українська Галицька Асамблея».

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій. Юлія Гвоздович очолила комісію законності, свободи слова та депутатської етики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.