Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Українська Галицька Партія

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 16:27

Українська Галицька Партія представила депутатів до Львівської міськради

Українська Галицька Партія

За даними паралельного підрахунку голосів штабу Української Галицької Партії, патія набрала 5,73% голосів та проходить до Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба Української Галицької Партії.

Відтак, депутатами нового скликання Львівської міськради стануть 4 кандидати від Української Галицької Партії.

До міськради потрапляє перший номер у списку Тарас Чолій, директор Музею тоталітарних режимів "Територія терору", а також ті кандидати, які отримали у львів'ян найбільшу підтримку за партійним рейтингом.

Також ще трьома новими депутатами стануть громадські активісти Мирослав Данилків (голова міжконфесійного громадського об’єднання "Християнська Україна"), Юлія Гвоздович (засновниця та голова ГО "Батьки в дії") та Ігор Дякович (один з координаторів руху "Віра і Світло" в Україні).

Як наголосили у УГП, наразі у штабі ведуть підготовчу роботу до нового етапу діяльності партії. 

Нагадаємо, у Львівській області проголосували 56,11% виборців, найбільше у Стрийському районі – 70%. У Львові явка виборців у Львові склала 48,37%.

Також з'явився список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради та до Львівської міської ради. Також ЦВК офіційно оголосила про перемогу на виборах до Новороздільської, Бориславської та Стрийської міських рад.

Окрім цього у Львові, за попередніми результатами, відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. Андрій Садовий набрав близько 49,% голосів, а Руслан Кошулинський – 12%.

Загалом Комітет виборців України прогнозує, що другий тур виборів на посаду міського голови проходитиме у 27 містах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.