Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 11:50

Вибори на Львівщині: обрано 150 сільських голів та мерів трьох районих центрів

вибори 2015

З'явилися офіційні результати місцевих виборів на Львівщині: обрано мерів районних центрів, міст та сіл.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

ЦВК офіційно оголосила про перемогу на виборах до Новороздільської, Бориславської та Стрийської міських рад.

Відтак, на виборах мера у Бориславі перемагає в.о. міського голови, секретар міськради Ігор Яворський, у Стрию мером залишиться чинний міський голова Роман Шрамов’ят, у Новому Роздолі – Андрій Мелешко, член Блоку Петра Порошенка та голова Берездівецької сільської ради.

Соснівську міськраду очолить виконавчий директор ТзОВ "Інститут розвитку Карпат" Ірина Харчук, директор Рудківського МЦ СССДМ Іван Лозинський стане мером Рудкова, у Белзі переміг інженер з технічного аудиту Сокальського РЕМ Олексій Макух, рухівець Ярослав Ройко залишиться мером Великомостівської міськради ще на один термін, а у Страрому Самборі переміг Ігор Трухим від Української республіканської партії. 

Також на Львівщині обрано 9 селищних голів та 150 – сільських.

Зазначимо, що за попередніми результатами, у Дублянах переміг Василь Попович, у Жовкві – Петро Вихопень, а у Рава-Руській – Микола Зінько. Мером Винник стане Володимир Квурт, у Кам'янка-Бузьку лідирує чинний мер Олег Омелян, мером Дрогобича став Тарас Кучма з Народного контролю.

У Миколаєві лідирує Андрій Щебель з Народного Руху України, а у Турці – Геннадій Когут від "Волі", у Самборі перемагає викладач Самбірського технікуму економіки та інформатики Юрій Гамар, який балатувався на мера від політичної партії "Воля". 

У Буську переміг чинний мер Ростислав Сліпець, а у Городку – самовисуванець Роман Кущак. Мером Жидачева став Володимир Левко, а у Пустомитах – секретар міськради, самовисуванець Олег Серняк.

Нагадаємо, у Львівській області проголосували 56,11% виборців, найбільше у Стрийському районі – 70%. У Львові явка виборців у Львові склала 48,37%.

Також з'явився список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради та до Львівської міської ради. Окрім цього у Львові, за попередніми результатами, відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. Андрій Садовий набрав близько 49,% голосів, а Руслан Кошулинський – 12%.

Загалом Комітет виборців України прогнозує, що другий тур виборів на посаду міського голови проходитиме у 27 містах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.