Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

корупція

erve.ua

Четвер, 3 грудня 2015, 10:31

Журналісти можуть отримати гранти на розслідування корупції від Freedom House

корупція

Freedom House надає мікро-гранти для підтримки журналістських розслідувань.

Про це повідомляє ІА "Ні корупції".

Відтак, у рамках проекту "Блогери проти корупції", який здійснюється спільно з Інститутом масової інформації, Freedom House надає блогерам мікро-гранти для проведення журналістських розслідувань корупції на міському або регіональному рівні.

Зазначимо, при розгляді заявок і прийнятті рішень про виділення мікро-гранту пріоритет надаватиметься заявкам на розслідування, які відкриватимуть нову інформацію місцевого або регіонального рівня і стосуватимуться дій місцевих чиновників, керівництва, бізнесів, підприємств, освітніх установ, некомерційних організацій тощо.

Сума гранту становитиме від $ 800 до $ 1600. Передбачається, що частина цих коштів буде використана авторами на відшкодування витрат, пов’язаних із проведенням розслідування і необхідних для виконання проекту, наприклад, такі як витрати на експертизу, проїзд, комунікаційні послуги, копіювання, лабораторні дослідження та ін.

Нагадаємо, у вересні Варіанти розпочали проект "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини", який реалізується за підтримки Freedom House та Міністерства закордонних справ уряду Норвегії і триватиме до липня 2016 року.

Проект покликаний активізувати зусилля місцевої влади, громадськості та журналістів регіону на вирішення екологічних проблем, які є джерелами соціальної напруги і можуть перешкодити інтеграції в ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.