Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Підстанція Львів-3

Львівобленерго

Четвер, 3 грудня 2015, 16:04

"Львівобленерго" оновило підстанцію "Львів-3" на 52 мільйони гривень

Підстанція Львів-3

ПАТ "Львівобленерго" вводить в експлуатацію нові трансформатори.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив технічний дидиректор ПАТ "Львівобленерго" Володимир Романишин. Замість радянських силових трансформаторів потужністю 25 МВА тепер на підстанції нові вітчизняні, потужністю 40 МВА. Вони вже частково запущені, повний запуск енергетики планують приблизно за два тижні. Процес оновлення стартував минулого року і поділений на два етапи: будівництво закритої розподільчої установки та її монтаж. Для оновлення було закладено 80 мільйонів гривень зі спеціального інвестиційного фонду, завдяки економії витрачено 52 мільйони.

Оновлення обладнання зробить надійнішим електропосатчння в місто. 

Нове устаткування є приміщенні, що захищає нові вакуумні вимикачі трансформаторів від погодніх умов.

За словами начальника служби підстанції Ігоря Романишина, нове обладнання є повністю телемеханізованим, його роботу диспетчер відслідковує цілодобово в онлайн-режимі. Перевагами нового обладнання є надійність, компактність малі затрати на обслуговування, регламентні роботи.

Підстанція "Львів-3" що введена в експлуатацію в 1964 році забезпечує електроенергією частково Галицький, Личаківський та Шевченківський райони. Повну реконструкцію підстанції планують провести до кінця 2015 року.

Фото "Львівобленерго"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.