Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

маршрутки

П'ятниця, 4 грудня 2015, 14:56

Перевізників Львівщини контролюватиме робоча група

маршрутки

Синютка створив робочу групу, яка перевірятиме діяльність перевізників області.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 762/0/5-15 від 1 грудня 2015 року.

Відтак, Олег Синютка доручив провести перевірку готовності підприємств та спеціалізованого транспорту до осінньо-зимового періоду з метою забезпечення стабільної роботи громадського транспорту.

«Створити робочу групу по обстеженню готовності підприємств, що надають послуги по перевезенню пасажирів на автомобільному транспорті загального користування до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років», – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, 3 грудня, на нараді голови Львівської ОДА Олега Синютки з представниками автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення, було вирішено, що приміські та міжміські автобусні маршрути, які перевозять пасажирів, доїжджатимуть лише до кінцевих автостанцій у межах Львова.

Тоді ж перевізники влаштували пікет перед Львівською ОДА, вимагаючи не змінювати кінцеву зупинку на Приміському вокзалі, а депутати Самбірської районної ради звернулися до Синютки та Садового з проханням не змінювати кінцкеві зупинки міжміських маршруток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.