Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Вівторок, 8 грудня 2015, 10:30

Ремонт водогону у Винниках завершать у грудні

Львівводоканал

До кінця року у Львові планують відремонтувати трубопроводи на вул. Ю. Липи та ділянку магістрального водогону у Винниках.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», упродовж листопада ремонтні служби підприємства ліквідували 229 аварійних витоків води на міських водопровідних мережах, 262 випадки засмічень каналізації.

«Ремонти водомереж завершені на вулицях Хуторівка-Стрийська, В. Великого, 49-55, Величковського, Любінська, Чорновола,12-45, Металістів, 9, Червоної Калини, 90-98, триває заміна трубопроводів на вул. Богдана Хмельницького, Драгана. У грудні ми плануємо замінити трубопроводи на вул. Ю. Липи та ділянку магістрального водогону у Винниках», – зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Загалом, у місті цьогоріч замінили 10 км водопровідних та 2,9 км каналізаційних трубопроводів, відремонтували 376 пожежних гідрантів, влаштували 821 нових люків на водопровідних та каналізаційних колодязях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.