Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хол Львівської облради

Вівторок, 8 грудня 2015, 11:50

Депутати Львівської облради розпочали роботу з тістечок

хол Львівської облради

У холі Львівської обласної ради запрацював буфет: у депутатів чаювання під час озвучення депутатських запитів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Відтак, сьогодні вранці, 8 грудня, на сесії Львівської облради нового скликання зареєструвалося 70 депутатів, однак, під час озвучення депутатських запитів сесійна зала була майже порожня: зареєструвалося лише 27 депутатів.

Усі інші львівські обранці проводять час у буфеті, який відкрився у холі будівлі і не працював під час роботи депутатів попереднього скликання.

Зазначимо, перед облрадою зібралися протестувальники: медики, які вимагають індексації зарплат, родини учасників АТО, які виступають за створення Центру підтримки АТО, перевізники, які проти зміни кінцевих зупинок міжміських маршрутів та мисливці, в яких свободівці з попередньої каденції Облради забрали землі мисливських угідь в Стрийському районі.

Наразі голова Львівської облради Олександр Ганущин доручив організувати звукову трансляцію сесії на вулицю для протестувальників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.