Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

Вівторок, 8 грудня 2015, 15:27

Гроші львівської митниці підуть на ремонт трьох доріг області

ремонт доріг

За 46 млн грн, отриманих від перевиконання митних платежів, відремонтують дороги Львів-Радехів, Львів-Сколе та Сколе-Славське.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак,  7 грудня до спеціального фонду обласного бюджету надійшло 46 млн грн від перевиконання в листопаді щомісячних митних платежів.

Кошти були перераховані для ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Львів-Радехів-Луцьк (Н-17), ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе-Славське (Т-14-24).

Крім цього, із бюджету на ремонт доріг було додатково перераховано 28,1 млн грн.

Нагадаємо, станом на 2 грудня у Сколівському районі ремонтують львівську ділянку траси М-06 Київ-Чоп: покладено дев'ять кілометрів асфальту. Вартість ремонту дороги становить 76,9 млн грн, а роботи стартували 28 жовтня.

А ось ремонт львівської ділянки однієї з найгірших доріг України – Львів-Радехів-Луцьк завершився 17 листопада цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.