Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитяча виставка

ТВК «Південний»

Прес-реліз,   П'ятниця, 11 грудня 2015, 11:38

На «Південному» у Львові стартував всеукраїнський дитячий ярмарок

дитяча виставка

10 грудня у Львові розпочалось грандіозне кількаденне дитяче свято-ярмарок «Дитячий світ – 2015».  

Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Відтак, всеукраїнська виставка-фестиваль-свято «Дитячий світ – 2015», яка проходить у приміщенні виставкового центру «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36), що на території торгового комплексу «Південний», зібрала як виробників та продавців дитячих товарів, так і ціле містечко дитячих розваг.

З 10 до 13 грудня для дітей різного віку нон-стоп тривають різноманітні майстер-класи (художні, творчі, кулінарні, спортивні); виступи та презентації на сцені, розіграші подарунків, безкоштовна ігротека настільних ігор та безліч інших цікавинок.

«Найменші дітки мають можливість безкоштовно побавитись у численних дитячих міні-центрах та лабіринтах, а їх батьки – чудову нагоду придбати подарунки найріднішим за цінами виробника.

Ще одна родзинка заходу – унікальна виставка виробів ручної роботи «Зроблено з любов’ю», де на одній площадці зібрано грандіозну кількість хенд-мейд виробників з найрізноманітнішою продукцією – від мила і косметики домашнього приготування до новорічних декорів, унікальних прикрас та м’яких іграшок», – розповідають організатори заходу, ПрАТ «Гал-Експо» за підтримки управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради та Дитячих клубів Львова.

Вхід на виставку для дітей – безкоштовний, для дорослих – 15 грн. При наявності флаєра-запрошення (або ж його електронного варіанту на телефоні) – вхід для дорослих також безкоштовний.

Виставка працюватиме 11, 12 та 13 грудня з 11.00 до 19.00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.