Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

mukachevo.today

Понеділок, 21 грудня 2015, 11:30

На Львівщині у аварії загинув водій авто, дітей госпіталізували

ДТП

У Перемишлянському районі водій з'їхав у кювет: водій загинув на місці події, постраждали ще троє людей, серед них – двоє дітей.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 20 грудня, о 08:50 год у селі Шпильчина Перемишлянського району водій легкового автомобіля VolksWagen Cadde не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок аварії водій автомобіля, львів'янин, від отриманих травм помер на місці події, а три особи, з них дві дитини, отримали травми різного ступеня важкості та були доставлені до Бібрської міської лікарні.

Відтак, мешканець смт. Нові Стрілища Жидачівського району був госпіталізований до хірургічного відділення, на 06:00 год ранку він перебуває у стані середньої важкості; дитина, 12-річну дитину, мешканця с. Загірочко Жидачівського району, госпіталізували до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні, стан – середньої важкості; 6-річна дитина була доставлена до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні.

Наразі проводиться дослідча перевірка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.