Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Санаторій Львів

uahotels.info

Вівторок, 22 грудня 2015, 10:34

Санаторій Львів у Брюховичах заберуть в Укрпрофоздоровниці

Санаторій Львів

Суд задовільнив позов прокуратури про повернення "Санаторію Львів" у держвласність.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Рішенням господарського суду Львівської області від 16 грудня цього року було підтримано позицію прокуратури та задоволено позов  прокурора Шевченківського району Львова про повернення майнового комплексу "Санаторій Львів", що у смт. Брюховичі, державі.

Зазначимо, санаторій, згідно з позицією прокуратури, підлягає витребуванню на користь держави із   володіння дочірнього підприємства  ПрАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця".

Відтак, суд визнав недійсним реєстраційне посвідчення, скасував право власності на об’єкт та постановив витребувати його на користь Фонду державного майна України, як розпоряднику майна, що є загальнодержавною власністю.

Нагадаємо, відповідний позов прокурора уже розглядався судами різних інстанцій, у тому числі Вищим господарським судом, яким було повернуто справу на новий судовий розгляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.