Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

Вівторок, 22 грудня 2015, 11:14

На вулиці Залізничній у Львові – будівництво без дозволів

будівництво

ДАБІ зупинила будівництво двох будинків через відсутність дозволу на виконання будробіт.

Про це повідомила прес-служба Держархбудінспекції України.

Департамент Держархбудінспекції у Львівській області зупинив виконання будівельних робіт з будівництва двох багатоквартирних будинків кварталу багатоповерхової житлової забудови «Веселка» на вул. Залізнична, 7.

Як зазначили у ДАБІ, у ході позапланової перевірки було виявлено, що підрядна організація розпочала роботи з будівництва будинків №3 і №5 згідно з генеральним планом будівництва без права на виконання будівельних робіт та без належним чином затвердженої проектно-кошторисної документації.

Також інспекція встановила, що на будівництво будинків №1 та №2 згідно з генеральним планом проектна документація розроблена з порушенням вимог державних будівельних норм.

Відтак, це стало підставою зупинення будівництва двох багатоквартирних будинків та видання приписів про усунення порушень.

Нагадаємо, на початку грудня у Львівській міській раді розробили інтернет-карту, на якій можна знайти самочинні забудови та проекти будівництв у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.