Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівелектротранс

П'ятниця, 25 грудня 2015, 16:19

Наступного року Львів закупить 60 нових автобусів

Львівелектротранс

У наступному році за кошти бюджету міста придбають 60 сучасних великогабаритних автобусів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, наступного року планується закупівля 60 нових низькопідлогових автобусів також з нового року місто має отримати 7 нових трамваїв виробництва «Електрон».

«Ми затвердили бюджет міста на 2016 рік. У нас планується більше доходів до міської казни, ніж у минулому році. Відтак, всі галузі отримають більше коштів. Однак головним пріоритетом для інвестицій бюджетних коштів в наступному році стане громадський транспорт. У програмі «Львів-2020», яку моя команда представила на минулих виборах, ми запланували за наступні 5 років замінити до 75% усього рухомого складу громадського транспорту», – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, у бюджеті закладено кошти на закупівлю 60 нових великогабаритних автобусів, що становить 10% від усіх автобусів, які працюють в місті. Тендер планують оголосити у січні наступного року.

У 2016 році місто отримає також 7 нових трамваїв.

Нагадаємо, вчора депутати Львівської міськради прийняли бюджет Львова на 2016 рік: збільшили видатки на соцзахист та оздоровлення дітей учасників АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.