Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Ярош

Понеділок, 28 грудня 2015, 11:03

Ярош створить нову партію

Дмитро Ярош

Дмитро Ярош вийшов з Правого Сектору та оголосив про створення нового полічного руху.

Про це повідомив Дмитро Ярош на сайті Сектор Правди.

Відтак, колишній лідер Правого Сектора Дмитро Ярош разом із своєю командою вирішив покинути партію та ініціює створення нового громадсько-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий.

"Я вважаю, що станом на сьогодні ПС як революційна структура виконав свою місію, і виконав її по повній. Це і бої на Майдані, і створення Добровольчого Українського корпусу для відсічі зовнішньому агресору. Зараз настав час зосередитись на державотворчих речах. Наш рух виріс, зміцнів і переходить на новий етап свого розвитку. Тепер ми хочемо постати не як вузько-функціональний, а як загальнонаціональний патріотичний рух, з метою об'єднати усіх патріотів України", – зазначив Дмитро Ярош.

За його словами, він не відмовляється від революційного шляху, але категорично заперечує діяльність, яка загрожує існуванню держави, а опозиція до влади не повинна розв'язувати криваві бунти.

Також Ярош наголосив, що Добровольчий Український корпус, зокрема, 5-й і 8-й батальйони ДУК і медичний батальйон "Госпітальєри" реорганізовуються у Добровольчу Українську армію, якам буде однією зі структур нового руху.

Нагадаємо, ще 11 листопада Ярош, депутат Верховної Ради, він переміг на виборах у 2014 році в одномандатному виборчому округу №39 (Дніпропетровська область) з 29,80% голосів від партії Правий сектор, повідомив про бажання скласти повноваження лідера ПС.

Правий сектор відмовився брати участь у місцевих виборах, а у вересні цього року Ярош повідомив, що бійці Правого сектора увійдуть у підрозділ Служби безпеки України – спецпідрозділ "Альфа".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.