Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Вівторок, 29 грудня 2015, 11:00

У Львові побили студента та відібрали банківську картку

львівська поліція

Сьогодні вночі троє неповнолітніх ромів із Закарпаття пограбували львівського студента.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 29 грудня, до патрульної служби львів‘янин, який повідомив, що на вулиці Широкій,71 його обікрали та побили троє осіб.

Студент, який навчається у Львівському національному університеті ім. І. Франка, розповів, що він з другом спілкувався із трьома ромами, які відібрали у нього банківську картку зі стипендією та били доти, доки він не повідомив їм свій пін-код.

"Зловмисники сказали хлопцеві, щоб він йшов разом з ними знімати гроші, а за кілька хвилин студент помітив, що позаду нікого не має. Викликав поліцію. Командир роти швидко заблокувала картку потерпілого, щоб зловмисники не встигли нею скористатися. Невдовзі патрульні знайшли на Залізничному вокзалі осіб схожих за описами – двоє з них неповнолітніх", – повідомили у патрульній службі.

Загалом, зловмисниками виявилися мешканцями Закарпаття, вони зізналися у крадіжці, проте банківської картки у них уже не було.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.