Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Смолоскипний марш

П'ятниця, 1 січня 2016, 21:38

Салюти змінили завершення маршу на честь Степана Бандери

Смолоскипний марш

Сьогоді у Львові під час смолоскипного маршу, приуроченого 107-й річниці уродин Степана Бандери, через несподівані салюти організатори скасували один з виступів.

Виголосити свою промову мав намір екс-депутат Львівської міської ради, свободівець Любомир Мельничук, але через несподіваний салют, яким стріляли з сусіднього до пам'ятника кварталу, його виступ скасували.

Під залпи салюту організатори оголосили про завершення акції та заспівали гімн України.

Хода завершилась біля пам'ятника Степану Бандері, де до учасників з промовами звернулись організатори маршу: один з координаторів львівського Євромайдану Василь Молдован, заступник командира роти добровольчого батальйону "Карпатська Січ" Юрій "Чорнота" Черкашин.

Участь в ході взяло близько двох сотень людей, серед них була депутат Львівської міської ради депутат фракції ВО "Свобода" Мар'яна Батюк а також Голова львівської обласної організації ВО "Свобода" Йосиф Ситник.

Марш організувалт ВО "Свобода" та ВГО "Сокіл".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.