Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

vk.com/respublika_lv

Понеділок, 4 січня 2016, 12:04

Антифашисти Львова селфились на Пагорбі слави

На львівському меморіалі члени незареєстрованої "Львівської антифашистської організації імені Миколи Кузнецова" провели пропагандистську діяльність.

Третього січня в спільноті "Львівська народна республіка" Вконтакті оприлюднено фотографії з пропагандистськими закликами членів незареєстрованої "Львівської антифашистської організації імені Миколи Кузнецова".

На фото зображено листівку з георгіївською стрікою та закликами зупинити АТО та прогнати "київську бандитську владу". Всі фото зроблені на фоні меморіального комплексу "Пагорб слави".

Зазначимо, що за фактом незаконної діяльності сепаратистської інтернет-спільноти «Львівська народна республіка» Прокуратурою Львівської області в червні 2014 року зареєстровано кримінальне провадження.

Тоді ж теперішній Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин звернувся до Служби безпеки України відкрити кримінальне провадження за фактом діяльності спільноти.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.