Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мітинг шахтарів у центрі Червонограда

Громадське Червонградське

Вівторок, 5 січня 2016, 13:42

На польсько-українському кордоні засіватимуть червоноградські шахтарі

Мітинг шахтарів у центрі Червонограда

Працівники червоноградських шахт, які оголосили страйк, планують перекривати дорогу до переходу "Рава-Руська-Гребенне".

Працівники червоноградських шахт "Степова", "Лісова", "Великомостівська" ДП "Львіввугілля" сьогодні на вийшли на роботу й організували страйк. Про це на своїй сторінцi в Facebook повідомив Голова Незалежної профспілки гірників УКраїни Михайло Волинець.

Громадське Червоноградське повідомляє, що кіька сотень шахтарів близько 10:00 год вийшли на мітинг на головній площі Червонограду де чекатимуть на рішення позачергової сесії міської ради. 

У разі невиплати заробітних плат вони мають намір 12 січня одночасно провести три акції протесту: перекрити дорогу зі Львова до митного переходу "Рава-Руська-Гребенне", пікету адмінбудівлі ДП "Львіввугілля" у Сокалі та міськдержадміністрації Червонограда, – йдеться у повідомленні Михайла Волинця.

Зазначимо, що Червоноградська прокуратура відкрила досудове слідство за фактом заборгованості заробітної плати працівникам ДП "Львіввугілля".

Нагадаємо, що працівники шахти "Степова" розпочали страйк ще другого січня й планували продовжити його до дев'ятого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.