Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

азс

lohotron.in.ua

Субота, 16 січня 2016, 14:37

В Україні дешевшає паливо на АЗС

азс

Низка автозаправок 16 січня о 00.00 почала зниження ціни на бензин і дизельне паливо.

Такими є результати моніторингу ринку, який проводить відповідна експертно-аналітична група, повідомляє Міністерство енергетики та вугільної промисловості.

«Зокрема, автозаправки «Укрнафта», «Сентоза», «Авіас», «Мавекс», ANP, «Маршал» знизили ціну на бензин на 50 копійок і ціну на дизельне паливо на 1,5 гривні», – сказано у повідомленні. 

Заправки UPG знизили ціну бензину на 50 копійок, дизельного палива на 75 копійок.

Зниження ціни на паливо – це реакція на домовленості нафтотрейдерів, яких було досягнуто на нараді в Міністерстві енергетики, - наголошено в релізі.

«Є також передумови до того, що й інші гравці на ринку в найближчі кілька днів приєднаються до тенденції зниження цін, реагуючи на здешевлення нафти», – йдеться в повідомленні.

«Під час наради також було домовлено про публікацію чітких правил формування ціни на паливо, зрозумілих і відкритих для споживача та ринку», – заявили в Міненерго.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.