Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

dpsu.gov.ua

Середа, 20 січня 2016, 10:33

На Львівщині для автомобілів з українською реєстрацією скоротили процедуру митного контролю

пункт пропуску

У рамках експерименту на Львівській митниці скоротити у часі процедуру митного контролю для автомобілів з українською реєстрацією.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

"Здебільшого черги на митниці створюють транспортні засоби з іноземною реєстрацією. Вони удвічі переважають над  кількістю автомобілів з українськими номерами та перетинають кордон кожні п’ять днів у режимі "транзит" відповідно до Митного Кодексу України. Це створює дискомфорт для водіїв, авто яких має українську реєстрацію, адже вони змушені чекати у загальній черзі", – зазначив начальник Львівської митниці Державної фіскальної служби Левко Прокіпчук. 

На пунктах пропуску "Рава-Руська – Гребенне" та "Краківець – Корчова" розмежовуватимуть лінії руху легкових автомобілів з іноземною та українською реєстрацією. У такий спосіб на митниці хочуть розвантажити потік транспортних засобів та зменшити черги на кордоні.

Як стверджує Левко Прокіпчук, більшість водіїв, авта яких зареєстровані в Україні, позитивно відреагували на такий експеримент.

Додамо, експеримент на Львівській митниці триватиме до 23 січня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.